Live Now : Goindia Event all answers Visit Goa City & Earn 5-100 Rs, Tickets Or KM

Deal Score+4
Deal Score+4
Join Telegram Channel for Instant Updates

Join Our Exclusive GooglePay Go india rare ticket giveaway channel Click here

Google Pay Goa Event all Answers added
1. Gokarna
2. 2
3. Curries
4. Chapora fort
5. Never Install such software
6. Dudhsagar falls
7. Arpora night market
8. Kokum juice
9. Se Cathedral
10. District
11. Calangute Beach

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?
Answer 1 – Chapora Fort

Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?
Answer 2 – Kokum juice

Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia
Answer 3 – Se Cathedral

Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?
Answer 4 – Gokarna beach

Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will
Answer 5 – Never Install any such software or app

Question 6 –Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie


Answer 6 – Dudhsagar Falls

Question 7 –Which of the following is a popular shopping location in Goa?
Answer 7 – Arpora Night Market

Question 8 –Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of
Answer 8 – Curries

Question 9 –How manydistricts does Goa have ?
Answer 9 – 2

Question 10 –
Answer 10 – Calangute Beach

Question 11 – 

Answer 11 – Clothes

Question 12 – 

Answer 12 – Distric

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Loot Deal : Online Shopping Loot offers, Loot coupons & Loot Deals, Best Free deals
Logo
Register New Account
Reset Password